Live News

Bitdefender Labs kraakt de laatste GandCrab - al meer dan 20.000 slachtoffers gered. Ontdek de nieuwe tool ›

Protect your virtualized environment

Beveiliging voor hypermoderne infrastructuren

Digitale transformatie, op de cloud gebaseerde businessmodellen en en time-to-market druk creëren notabele verschuivingen binnen ondernemingen. Om deze verschuivingen te kunnen blijven volgen, verandert de rol van IT van beheerder naar verlener van diensten die zakelijke initiatieven bevorderen. Het datacenter, een steunpilaar in de modernisering van IT, groeit en evolueert om voor IT de krachtige, maar flexibele computing-, opslag- en netwerkbronnen te voorzien die de business ondersteunen.

Dit hypermoderne datacenter vereist een nieuwe benadering wat betreft beveiliging. Bijgevolg werd Bitdefender GravityZone ontwikkeld om op software gebaseerde en hypergeconvergeerde infrastructuren en cloud-infrastructuren veilig te stellen, en tegelijk ook de behendigheid, doeltreffendheid en prestaties te bevorderen. Lees de IDC® whitepaper “Hybrid Architectures Drive New Requirements for Security” om meer te leren over transformatieve datacentertechnologieën, relevante beveiligingskwesties en de unieke benadering van GravityZone. lees minder
meer lezen

LEES DE IDC WHITEPAPER

Kenmerken en voordelen

BEKROONDE HYPERMODERNE BESCHERMING

Bekroonde hypermoderne bescherming

Ongeëvenaarde beveiligingsefficiëntie

Bij onafhankelijke testen krijgt GravityZone op consistente wijze uitstekende scores wat betreft doeltreffendheid tegen geavanceerde bedreigingen en lage valse positieven.

Gelaagde hypermoderne verdediging

GravityZone gebruikt toepassingscontrole, patch management, afstelbare machinelearning, netwerk-sandbox en andere technologieën om het aanvalsoppervlak te verkleinen en om zowel gekende als ongekende bedreigingen te detecteren, te onderzoeken en te saneren.

Geïntegreerd Patch Management

GravityZone, versterkt met Patch Management, verbetert de veerkracht van uw infrastructuur en biedt automatische ontdekking en karakterisering van kwetsbaarheden en het grootste assortiment aan patches voor besturingssystemen, toepassingen van derden en golden images.

SLUIT NAADLOOS AAN OP UW VIRTUELE INFRASTRUCTUUR EN CLOUDINFRASTUCTUUR

Sluit naadloos aan op uw virtuele infrastructuur en cloudinfrastructuur

Universele compatibiliteit

GravityZone ondersteunt alle datacenteromgevingen, of ze nu op VMware® ESXi, Microsoft® Hyper-V, Citrix® XenServer, Nutanix AHV, KVM, RedHat® Enterprise Virtualization of enige andere virtualisatieomgeving zijn gebouwd. GravityZone is ook compatibel met meerdere cloud IaaS-platformen, zoals AWS® en Azure®, en daarnaast kan het vanuit dezelfde uitrol verschillende hypervisors, clouds en gastbesturingssystemen beschermen, waardoor het de ideale cloud-workload beveiligingsoplossing is voor heterogene hybride omgevingen.

AGILE EN EFFICIENTE BEVEILIGINGSACTIVITEITEN

Agile en efficiënte beveiligingsactiviteiten

Eenvoudig gecentraliseerd beheer

Met een enkele agent en een enkele console harmoniseert GravityZone het beveiligingsbeheer, voor een alomtegenwoordige zichtbaarheid en een consistente beleidshandhaving over de hybride cloud heen.

Wendbaarheid dankzij automatisering

GravityZone versnelt de uitrol en automatiseert beveiligingsworkflows op schaal door te integreren met tools voor infrastructuurbeheer, zoals AWS EC2, Citrix® XenServer, Nutanix® Prism en VMware® vCenter Server.

MAXIMALE BENUTTING VAN DE INFRASTRUCTUUR EN ROI

Maximale benutting van de infrastructuur en ROI

Gestroomlijnde en efficiënte architectuur

GravityZone, vanaf de basis gebouwd voor gevirtualiseerde omgevingen en cloud-omgevingen, gebruikt in plaats van zware, verouderde agents een enkele set van vederlichte in-guest beveiligingsinstrumenten. Hulpbronintensieve taken worden doorgegeven aan een specifiek Security Virtual Appliance (SVA) dat een gecentraliseerde bedreigingsanalyse alsook detectie-algoritmes voor meerdere VM's uitvoert, waardoor de beveiligingsinspanningen worden ontdubbeld. Het doorgeven van het scannen, samen met de gepatenteerde caching-algoritmes en heuristieken, minimalisert de beveiligingsbelasting op de infrastructuurbronnen.

35% meer virtualisatiedichtheid

GravityZone geeft taken die veel middelen vereisen door aan een specifieke beveiligingsserver, waardoor CPU, geheugen, I/O en netwerkcapaciteiten vrijkomen, om zo voor elke host meer virtuele machines toe te laten.

TOP INFRASTRUCTUURPRESTATIES EN GEBRUIKERSERVARING

Top infrastructuurprestaties en gebruikerservaring

Snellere opstart, snellere log-ins, snellere toepassingsrespons

GravityZone minimaliseert zijn impact binnen VM met een geharmoniseerde, vederlichte agent en gepatenteerde heuristieken voor antimalware en algoritmes voor caching waardoor de antimalware-inspanning minder hulpmiddelen vereist. Bijgevolg genieten de toepassingen van meer CPU, geheugen en IOPS-middelen, en worden de wachttijden drastisch ingekort en wordt de gebruikservaring aanzienlijk verbeterd.

CARRIER-GRADE SCHAALBAARHEID EN WEERBAARHEID

Carrier-grade schaalbaarheid en weerbaarheid

Onbeperkte lineaire schaalbaarheid

De modulaire architectuur van GravityZone zorgt voor de nodige schaalbaarheid zodat de carrier-grade uitrol kan worden verzekerd. Het platform kan op verzoek op een lineaire en doeltreffende wijze worden uitgebreid door, indien nodig, Security Virtual Appliances (SVA) toe te voegen of serverrollen van Controlecenters te vermenigvuldigen.

Aanzienlijke beschikbaarheid en weerbaarheid

Het ontwerp van het GravityZone-platform (gebaseerd op meerdere instanties database, communicatie en webservers met ingebouwde redundantie) verzekert de intrinsieke weerbaarheid. Daarnaast elimineert de automatische, op beleid gebaseerde belastingsverdeling over de SVA's individuele zwakke punten op systeemniveau, waardoor ononderbroken beveiliging en hoge beschikbaarheid kunnen worden verzekerd (geconfigureerd en beheerd vanuit één enkele console).

HOGERE ROI OP BEVEILIGINGSINVESTERING

Hogere ROI op Beveiligingsinvestering

Geen verborgen kosten

GravityZone omvat alles wat u nodig hebt om de beveiligingsoplossing uit te rollen en te gebruiken, zonder, bijvoorbeeld, bijkomende databaselicenties te moeten aankopen.

Op CPU gebaseerde licentieverleningsoptie

Om de beveiligingskosten in omgevingen met een hoge computerdichtheid, zoals virtual desktop infrastructuren (VDI), te helpen verlagen, biedt GravityZone een op CPU gebaseerde licentieverlening, wat leidt tot een aanzienlijke besparing in vergelijking met het model per VM.

Cloud console gehost door Bitdefender

Bitdefender biedt kosteloos hosting en upgrades van de cloud console, zodat u geen financiële en technische middelen hoeft in te zetten voor het onderhoud van het GravityZone Control Center,

Wilt u meer weten?

INFORMATIEBLAD DOWNLOADEN

Bronnen

Vorige Volgende
ALLES BEKIJKENMINDER WEERGEVEN

Bijkomende beschermingslagen

Vorige Volgende

Documentatie

INSTALLATIEHANDLEIDING GRAVITYZONE

Installatiegids GravityZone biedt essentiële informatie over het uitrollen van GravityZone in uw netwerk

BEHEERDERSHANDLEIDING GRAVITYZONE

Beheerdershandleiding GravityZone geavanceerde hulpbron voor netwerkbeheerders

GEBRUIKERSHANDLEIDING BITDEFENDER ENDPOINT SECURITY TOOLS

De gebruikershandleiding Bitdefender Endpoint Security Tools helpt Windows-gebruikers bij het uitvoeren van lokale scans en bij het verwijderen van malware

API-DOCUMENTATIE

API-documentatie helpt ontwikkelaars bij het automatiseren van business-workflows met de Bitdefender GravityZone API's.

Neem GravityZone Security for Virtualized Environments onder de loep en ervaar zelf de ongeëvenaarde beveiliging, beheerbaarheid en prestaties

NU PROBEREN

We zijn er voor u

Zowel per telefoon, via het web, met chats of per e-mail staat ons gespecialiseerde ondersteuningsteam klaar
om u te helpen met de installatie, ontplooiing en
de vragen die u hebt.

Ondersteuning krijgen