BITDEFENDER HYPERVISOR INTROSPECTION

Elimineer blinde hoeken in de beveiliging dankzij geheugenintrospectie zonder voetafdruk

Door SC MAGAZINE bekroond als ‘Innovator of the Year 2017’

Bitdefender Hipervisor Introspection ( HVI )

Advanced threat protection zonder agent

Volgens het Mandiant M-Trends 2018 Report duurde het in 2017 gemiddeld drie maanden voor bedrijven een inbreuk opmerkten. Na een dergelijke periode zijn de gegevens al blootgesteld en loopt de reputatie van de onderneming gevaar. Bedrijven die een digitale hervorming ondergaan, kunnen gesofistikeerde aanvallers overmeesteren via geheugenintrospectie diep binnen de hypervisor. Exploits hebben er geen impact op en kunnen er niet aan ontsnappen.

LEES DE IDC WHITEPAPER

Kenmerken en voordelen

Onovertroffen zero day-detectie via geheugenintrospectie

Bitdefender Hypervisor Introspection (HVI) is de eerste beveiligingsoplossing die geheugeninbreuken kan detecteren die soms over het hoofd worden gezien door tools voor eindpuntbeveiliging. Bitdefender HVI analyseert de ruwe geheugenlijnen rechtstreeks, zodat ze niet kunnen worden gemanipuleerd door malware.
MEER ONTDEKKEN: Bitdefender Hypervisor Introspection

ROBUUSTE BEVEILIGINGSARCHITECTUUR, GEÏSOLEERD TEGEN INKOMENDE AANVALLEN

Doordat het zich volledig buiten het besturingssysteem bevindt, met hardwarematige isolatie en zonder agents of drivers in de eindpunten, kan Bitdefender Hypervisor Introspection niet worden uitgeschakeld of gecompromitteerd door rootkits of andere malware op kernel-niveau.

REALTIME-REMEDIËRING VIA GEAUTOMATISEERDE INJECTIE TOOL​

Bitdefender HVI stopt de aanval niet alleen in realtime maar helpt ook bij het verwijderen van de malware door automatisch een tijdelijke hersteltool in de getroffen Virtual Machine te injecteren.

MAXIMALE BENUTTING VAN DE INFRASTRUCTUUR EN ROI

Als oplossing zonder agent zorgt Hypervisor Introspection voor hoge consolidatieratio's en een lage latentie voor toepassingen in geconsolideerde datacenters. Tegelijk biedt de oplossing een hoge ROI en een uitstekende gebruikerservaring.

VLOTTE UITROL EN NAADLOOS BEHEER

Dankzij de gecentraliseerde benadering aangaande beveiliging kan Bitdefender HVI in slechts enkele minuten worden geïmplementeerd. Het beheer verloopt soepel via het GravityZone Control Center van Bitdefender.

VOLLEDIG COMPATIBEL MET BESTAANDE BEVEILIGINGSLAGEN

In tegenstelling tot vele andere leveranciers, die vereisen dat u uw huidige eindpuntbeveiliging verwijdert en vervangt door hun beveiliging, is Bitdefender HVI een aanvulling op en compatibel met reeds aanwezige beveiligingtools.

Wilt u meer weten?

INFORMATIEBLAD DOWNLOADEN

Doeltreffend scannen, zonder signature-updates

In plaats van de miljoenen signatures of het kwaadwillig gedrag te scannen, detecteert memory introspection het beperkte aantal verwante aanvalstechnieken, die enkel zichtbaar zijn op het hypervisor-niveau: de introspectie identificeert zero days net zo gemakkelijk als gekende exploits. Bitdefender HVI heeft geen signature-updates nodig, want de aanvalstechnieken op zich veranderen niet.

Protection at operating system level

HONDERDEN MILJOENEN
GEKENDE EN ONGEKENDE BEDREIGINGEN

PERSPECTIEF ENDPOINT SECURITY

NIVEAU BESTURINGSSYSTEEM

Protection at hypervisor level

EEN HANDVOL
AANVALSTECHNIEKEN

HEAP SPRAY | CODE INJECTION | API HOOKING ENZ.

PERSPECTIEF BITDEFENDER HVI

HYPERVISOR-NIVEAU

Maakt u geen gebruik van XenServer?
Gebruik Hypervisor Introspection
om browsen te beveiligen

Het is de harde waarheid dat browsers en browsen het belangrijkste medium geworden zijn voor aanvallen op individuen en organisaties. Indien uw zaak geen gebruikt maakt van XenServer, hebben Bitdefender & Citrix een concept ontwikkeld om dit zeer kwetsbare onderdeel van uw systemen te helpen beveiligen door Hypervisor Introspection te benutten, zonder uw huidige hypervisor te wijzigen.

WITBOEK BEVEILIGDE BROWSER LEZEN

Bronnen

Vorige Volgende
ALLES BEKIJKENMINDER WEERGEVEN

Extra beschermingslagen en services

Benieuwd? Vraag een demo aan.

VRAAG EEN DEMO

We zijn er voor u

Zowel per telefoon, via het web, met chats of per e-mail staat ons gespecialiseerde ondersteuningsteam klaar
om u te helpen met de installatie, ontplooiing en
de vragen die u hebt.

Ondersteuning krijgen