GravityZone Elite

Next-gen Endpoint-bescherming. Geëvolueerd

Verbeterd met Analytics van Menselijke risico's

Stay open for Business during the Holiday Season

Kies nu uw plan met

  KORTING

- +

Apparaten:

Voer het totale aantal apparaten (laptops, desktops, bestand- en mail servers of *mobiele apparaten) in die u wilt beschermen, tussen 5 en 100.

U kunt tot  servers en mailboxen beschermen.
Servers stellen tot 35% en mailboxen tot 150% voor van het totale aantal apparaten.
* Voor de on premise versie

-25% EXTRA
-30% EXTRA/yr

korting
$814.99
$570.49
Prijs exclusief btw

Nu kopen

Meer dan 100 apparaten nodig?

Aanvraag indienen
Geïntegreerde next-gen beveiliging voor fysieke, virtuele, mobiele en cloud-matige endpoints en e-mail
DE STERKSTE PREVENTIE TER WERELD
FORENSISCHE ANALYSE VAN AANVALLEN EN VISUALISERING
VERHARDING VAN ENDPOINTS EN RISICOBEHEER

Een geïntegreerd platform voor endpoint-bescherming, risicobeheer en forensische analyse van aanvallen. Verbeterd met risicoanalyse van gebruikersgedragingen.

GravityZone Elite beschermt uw organisatie tegen de volledige waaier aan geavanceerde cyberaanvallen. Met meer dan 30 op machine learning gebaseerde beveiligingstechnologieën biedt GravityZone meerdere beschermingslagen die het in onafhankelijke testen op consistente wijze beter doen dan conventionele endpoint-beveiliging. GravityZone Elite, een oplossing met een enkelvoudige agent en enkelvoudige console, voor fysieke, virtuele, mobiele en op de cloud gebaseerde endpoints en e-mail, voegt het menselijke element toe aan uw ecosysteem, en minimaliseert beheer-overhead én biedt u ubiquitaire zichtbaarheid en controle.

Kenmerken en Voordelen

nieuw Analytics Menselijke risico's

Helpt gebruikersacties en -gedragingen die een beveiligingsrisico vormen voor de organisatie te identificeren, zoals niet-versleutelde webpagina's gebruiken om in te loggen op websites, zwak wachtwoordbeheer, gebruik van gecompromitteerde USB's in het netwerk van de organisatie, terugkerende infecties enz.
Door het menselijke element in het midden van de risico-analytics en de beheerstrategie te plaatsen, wordt het nog moeilijker om in te breken in uw organisatie.

nieuw Network Attack Defense

Bitdefender Network Attack Defense, een nieuwe endpoint netwerkbeveiligingslaag ontworpen voor het opsporen en voorkomen van aanvallen die misbruik maken van kwetsbaarheden in het netwerk. Met
deze oplossing verzekeren we de detectie van een brede waaier aan aanvallen, van Lateral Movement (Brute Force; Port Scanners), webservice-aanvallen (SQL injections), Traffic-Level aanvallen (botnets; schadelijke URL's of aanvallen via externe IOT) tot privacy-inbreuken via phishing-aanvallen om wachtwoorden, kredietkaartgegevens of e-mailadressen te bemachtigen.

HYPERDETECT™ BLOKKEERT BESTANDSLOZE
AANVALLEN VÓÓR DE UITVOERING

HyperDetect van Bitdefender bevat modellen voor machinelearning en detectietechnologie voor stealth-aanvallen. Het vormt een extra beschermingslaag, speciaal ontworpen om geavanceerde aanvallen en verdachte activiteit in de fase vóór de utivoering te deteceren. ONTDEK MEER: Technische samenvatting van HyperDetect

SANDBOX ANALYZER VERBETERT
DETECTIE VAN GERICHTE AANVALLEN

Sandbox Analyzer van Bitdefender detecteert vóór de uitvoering geavanceerde aanvallen door bestanden die verdere analyse nodig hebben, automatisch naar de cloud sandbox te sturen en op basis van de beoordeling daarvan remediërende acties uit te voeren. ONTDEK MEER: Technische samenvatting van Sandbox Analyzer

nieuwFORENSISCHE ANALYSE LEGT KILL CHAIN BLOOT

Forensische Analyse en Visualisering verbetert de zichtbaarheid over het dreigingslandschap van uw organisatie en onthult de bredere context van aanvallen op endpoints. De functie laat u specifieke dreigingen van naderbij bekijken en remediëringsacties ondernemen.

nieuwRISICOANALYSE HELPT RISICO'S TE BEPERKEN EN HET AANVALSOPPERVLAK TE VERKLEINEN

Risicobeheer en Analyse scant uw endpoints voortdurend, op zoek naar verkeerde configuraties en kwetsbaarheden binnen toepassingen en doen aanbevelingen voor prioritering en remediëring, om risico's te helpen beheren en het aanvalsoppervlak te verkleinen.

nieuwRANSOMWAREPREVENTIE EN -BEPERKING

Het verslaan van ransomware vereist inzicht in de volledige cyber kill-chain en het in kaart brengen van de verdediging voor elke aanvalsfase. Ransomwarepreventie en -mitigatie is ingebouwd in de GravityZone Management Console en bestaat uit automatische, up-to-date tamperproof back-upkopieën van gebruikersbestanden, zonder gebruik te maken van schaduwkopieën tot blokkering en preventiemogelijkheden (Fileless Attack Defense; verdediging tegen netwerkaanvallen; geavanceerde Anti-Exploit; Machine Learning Anti-Malware); meerdere detectielagen (procesinspectie, registercontrole, code-inspectie, Hyper Detect) en technologieën voor risicobeperking voor gebruikers en systemen. Op deze manier dekt GravityZone meer gebruiksgevallen voor ransomwarebeperking dan concurrerende oplossingen. ZIE MEER: Oplossingenoverzicht van ransomwarepreventie en -beperking

MACHINELEARNING VOORSPELT EN
BLOKKEERT GEAVANCEERDE AANVALLEN

Bitdefender versterkt in het hele portfolio machinelearning. Scanning Engine, HyperDetect, Sandbox Analyzer, Content Control en Global Protective Network zijn slechts enkele voorbeelden van technologie van Bitdefender die machinelearning gebruiken. ONTDEK MEER: Technische samenvatting van Machinelearning

Wilt u meer weten?
Raadpleeg de details over alle kenmerken

INFORMATIEBLAD

Risicobeheer en Analyse van Endpoints

1

Ontdek de algemene risicoscore van uw bedrijf en hoe verscheidene verkeerde configuraties en kwetsbaarheden binnen toepassingen bijdragen aan deze score

Afbeelding GravityZone Elite-platform, toont de cyberbeveiligingsrisicoscore van het bedrijf en hoe deze score schommelt in de loop der tijd.
2

Krijg toegang tot geprioriteerde verkeerde configuraties, toepassingen en gebruikersgevoelige kwetsbaarheden voor alle endpoints van uw organisatie.

Endpoint Risk Management
3

Ontvang een overzicht van de risico's voor servers en apparaten van eindgebruikers, en controleer de endpoints en gebruikers die het meest zijn blootgesteld.

Endpoint Risk Management
4

Zoem in op verkeerde configuraties, kwetsbare toepassingen, risico's aangaande gebruikersgedragingen, individuele apparaten en gebruikers, en los verkeerde configuraties op of patch kwetsbaarheden.

Endpoint Risk Management

Forensische Analyse van aanvallen en Visualisering

Forensische Analyse van aanvallen en Visualisering verbetert het inzicht in het dreigingslandschap van uw organisatie en onthult een bredere context voor de aanvallen op endpoints. Deze GravityZone Elite-module omvat root cause analyse, visualisering van de kill chain en remediëringsacties voor dreigingen die door de GravityZone-preventietechnologieën, bijv. Antimalware (Exploit Defense, PowerShell Defense, HyperDetect enz.), Sandbox en Network Attack Defense, worden gedetecteerd en geblokkeerd.

Kill chain visualisering helpt verstaan hoe een geblokkeerde aanval werd opgebouwd, zodat u kunt inzoomen op specifieke aanvalsfasen, machines, processen, bestanden, webdomeinen en andere betrokken elementen.

Naast de geautomatiseerde remediëringsmogelijkheden kunt u ook gebruikmaken van Forensische Analyse van aanvallen en Visualisering om handmatige acties te ondernemen, zoals op externe wijze PowerShell commands uitvoeren op besmette machines, procedures stopzetten, bestanden in quarantaine plaatsen of bestanden toevoegen aan een gedeelde blokkeerlijst.

GravityZone Elite-platform - Momentopname met gedetailleerd rapport Forensisch onderzoek van cyberaanvallen en visualisering

GravityZone Elite-Technologieën

Een geïntegreerd platform voor de bescherming van endpoints, voor risicobeheer en voor forensische analyse van aanvallen

Vorige Volgende

Bitdefender GravityZone

Een bewezen leider in endpoint-beveiliging

GravityZone bood het hoogste niveau van betrouwbare beveiliging zonder de computers te vertragen en de gebruikerservaring negatief te beïnvloeden. Ook op operationeel vlak blonk GravityZone uit omdat het een centraal overzicht geeft over onze infrastructuur en omdat het makkelijk te beheren is.

- Matt Ulrich, Network Administrator, Speedway Motorsport

Afbeelding GravityZone 2020 Awards: AV Comparatives -product van 2019, Forrester Wave Leader 2019, AV Test - Corporate Endpoint Protection MACOS en Windows, NSS Recommended, PC Mag editors' choice.

Bronnen

Vorige Volgende
ALLES BEKIJKENMINDER WEERGEVEN

Extra beschermingslagen en services

Vorige Volgende

Specificaties en FAQ's

GravityZone Elite is beschikbaar met een cloud-console en met implementatie on-premise. Het beschermt desktops, servers (fysieke en virtuele) en mailboxen. De servers mogen niet meer dan 35% van het totale aantal eenheden voorstellen.

Vereisten

Ondersteunde besturingssystemen

Windows Desktop

Windows 10 October 2020 Update (20H2), Windows 10 May 2020 Update (20H1), Windows 10 November 2019 Update (19H2), Windows 10 May 2019 Update (19H1), Windows 10 October 2018 Update (Redstone 5), Windows 10 April 2018 Update (Redstone 4), Windows 10 Fall Creators Update (Redstone 3), Windows 10 Creators Update (Redstone 2), Windows 10 Anniversary Update (Redstone 1), Windows 10 November Update (Threshold 2), Windows 10 (RTM, versie 1507), Windows 8.1, Windows 8, Windows 7

macOS

macOS Big Sur (11.x), macOS Catalina (10.15), macOS Mojave (10.14), macOS High Sierra (10.13), macOS Sierra (10.12)

Windows Tablet en embedded

Windows 10 IoT Enterprise, Windows Embedded 8.1 Industry, Windows Embedded 8 Standard, Windows Embedded Standard 7, Windows Embedded Compact 7, Windows Embedded POSReady 7, Windows Embedded Enterprise 7

Windows Server

Windows Server 2019 Core, Windows Server 2019, Windows Server 2016, Windows Server 2016 Core, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows Small Business Server (SBS) 2011, Windows Server 2008 R2

Unix

Ubuntu 14.04 LTS of hoger, Red Hat Enterprise Linux / CentOS 6.0 of hoger, SUSE Linux Enterprise Server 11 SP4 of hoger, OpenSUSE Leap 42.x, Fedora 25 of hoger, Debian 8.0 of hoger, Oracle Linux 6.3 of hoger, Amazon Linux AMI 2016.09 of hoger

MINIMALE HARDWAREVEREISTEN VOOR CONTROL CENTER

T CPU: 4 vCPU met elk 2 GHz
Minimaal RAM-geheugen: 6 GB aanbevolen
40GB vrije ruimte op de harde schijf
Internettoegang voor updates en communicatie met externe en mobiele endpoints.

HARDWAREVEREISTEN VOOR ENDPOINTS

Minimum: 2,4 GHz single-core CPU
Aanbevolen: Intel Xeon multi-core CPU (1,86 GHz of sneller)
Geheugen:
Minimaal vrij geheugen: 512 MB
Aanbevolen vrij geheugen: 1 GB
Ruimte op de harde schijf: 1,5 GB vrije ruimte

GRAVITYZONE CONTROL CENTER (ON-PREMISE CONSOLE)

GravityZone Control Center wordt geleverd als een virtuele appliance en is leverbaar in de volgende versies:
OVA (compatibel met VMware vSphere, View)
XVA (compatibel met Citrix XenServer, XenDesktop, VDI-in-a-Box)
VHD (compatibel met Microsoft Hyper-V)
Ondersteuning voor andere standaarden en virtualisatieplatforms is mogelijk op aanvraag beschikbaar.

Veelgestelde vragens

Hoe kan ik een licentie krijgen voor GravityZone Elite?

Neem contact op met uw Bitdefender Partner en vraag een Elite-licentiecode. Als u nog geen Partner hebt, kunt u de dichtstbijzijnde Partners in uw regio vinden hier.

Hoe kan ik hulp krijgen voor de installatie?

Uw Bitdefender Partners brengen u in contact met onze experts, die u helpen om uw oplossing van Bitdefender te installeren en te configureren om de optimale beveiliging te geven die uw bedrijfstoepassingen nodig hebben. 

Kan ik extra functies toevoegen aan Elite?

U kunt aan elke oplossing voor endpoints van Bitdefender extra beschermingslagen toevoegen om de beschermzones te vergroten. U kunt Patch Management toevoegen om uw Windows OS en toepassingen up-to-date te houden, of Full Disk Encryption om de gegevens op de endpoints te beschermen. (-> Patch Management, Full Disk Encryption, HVI)

Probeer GravityZone Elite uit en ervaar zelf de ongeëvenaarde doelmatigheid en het eenvoudige beheer van de beveiligingsoplossing

NU PROBEREN

Hebt u nog vragen?

Hebt u advies nodig om te beslissen welke oplossing voor u de juiste is? Het Bitdefender Sales Team staat voor u klaar.

Ondersteuning krijgen

Symantec™? aan het vervangen?

Maak de juiste keuze.

Grafiek incidenten, Elite